top of page

Innan vi gör nånting annat försöker vi lära oss hur du och din verksamhet fungerar.

Först därefter kan vi med rätt kunskap komma med förslag på hur du kan säkra och effektivisera din verksamhet genom att förbättra din IT-infrastruktur. är naturlig IT-partner för dig och ditt företag. Exakt hur partnerskapet ser ut styrs av dina behov och dina ambitioner. Det kan betyda att vi är ett bollplank av specialister att luta sig mot när strategiska beslut fattas kring företagets digitala infrastruktur, hur dagens teknik kan moderniosera och användas för att effektivisera sin verksamhet.
Det kan också betyda att vi ger dig möjligheten att driva ditt företag framåt utan att själv behöva engagera dig nämnvärt i dina IT-lösningar. Vi ser till att molnlagringen installeras och hur användarna får rätt utbildning för de nya produktionssystemen. Eller något annat som passar din verksamhet som hand i handske.

Vi har avtal med alla stora teknikdistributörer och kan alltid leverera det du söker. Om det är mobiltelefoner, datorer, skrivare eller säkerhetslösningar spelar ingen roll. Vi har det.

Certifierad Partner

Certifiering är IT-branschens främsta kvalitetsstämpel. För att garantera att arbetet utförs korrekt, certifierar vi all personal för de produkter och tjänster som vi levererar.
De flesta tillverkare av IT-utrustning kräver idag en gedigen certifiering av sina partners.
Detera håller alltid personalen uppdaterad och certifierad för att kunna garantera leveranser av kvalitet.

086_Squares1.jpg
Övervaka ditt företag och ditt hem. övervakningskameror till jobbet. CCTV hemma eller på företaget.
086_Squares2.jpg
IT-säkerhet på kontoret. Du behöver ha en brandvägg och vi levererar den. Behöver du ett virusskydd till din dator? Ja du behöver virusskydd och brandvägg. Din och ditt företags säkerhet är det viktigaste. Bli inte hackad. Varför är det viktigt med IT-säkerhet?

Hur vi jobbar?

VI LÄR OSS HUR DIN VERKSAMHET FUNGERAR!

bottom of page